اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

گزارش نشریه آمریکایی از ۱۰هزار پهپادی که اوکراین ماهانه از دست می‌دهد!

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی از تلفات سنگین یگان پهپادی ارتش اوکراین در میادین نبرد خبر داد و اعلام کرد که کی‌یف نگران کمبود تجهیزات پهپادی خود در آستانه فصل زمستان است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک روزنامه مطرح آمریکایی در گزارشی فاش ساخت که ارتش اوکراین به علت اعمال محدودیت چین در فروش پهپادهای رزمی خود با کمبود هواپیماهای بدون سرنشین در میادین نبرد مواجه شده است.

 

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز فاش ساخت که پکن از ابتدای ماه سپتامبر اقدام به اعمال محدودیت‌هایی در صادرات و فروش پهپادهای رزمی خود در بازارهای جهانی کرده است و از آنجا که مقامات کی‌یف بخش قابل توجهی از پهپادها و قطعات یدکی خود را با واسطه‌های اروپایی از پکن دریافت می‌کنند، با نزدیک شدن زمستان در واردات پهپاد و قطعات یدکی آن با مشکل برخورد کنند.

 

نیویورک تایمز به نقل از مؤسسه سلطنتی روابط بین‌الملل موسوم به «چتم هاووس» انگلستان نوشت: ارتش کی‌یف ماهانه متحمل خسارت سنگین از دست دادن حدود ۱۰ هزار هواپیمای بدون سرنشین در میادین نبرد ضد روسیه می‌شود؛ بنابراین، دولتمردان اوکراین ناچار به تکاپو برای تدارک و جبران قطعات یدکی پهپادها به دنبال سرنگونی پرنده‌های بدون سرنشین خود در خطوط جنگی هستند.

 

این روزنامه آمریکایی طبق داده‌های آماری تجاری هزینه‌های جنگ اوکراین فاش ساخت که در سال جاری تا ژوئن گذشته، مجموع هزینه‌های مستقیم صرف شده مقامات کی‌یف در خرید محموله‌های هواپیماهای بدون سرنشین از شرکت‌های چینی بیش از ۲۰۰ هزار دلار بوده است.

 

به نوشته نیویورک تایمز، کماکان اوکراین بخشی از بازار مصرف میلیونی پهپادها و قطعات یدکی ساخت چین از طریق واسطه‌ها و دلالان اروپایی است.

 

در ماه‌های اخیر، شرکت‌های چینی فروش پهپادها و قطعات یدکی آن به اوکراینی‌ها را کاهش داده‌اند و بر اساس تحلیل نیویورک تایمز از داده‌های تجاری و مصاحبه با بیش از دوازده سازنده، خلبان و مدرس پهپاد اوکراینی، شرکت‌های چینی کماکان مایل به فروش تجهیزات پهپادی خود به مشتریان از طریق شبکه‌های پیچیده واسطه هستند.

 

در همین ارتباط، دنیس شمیگال، نخست‌وزیر اوکراین گفت: پیش‌نویس بودجه این کشور برای سال آینده افزایش ۷ برابری برای هزینه‌های تولید نظامی خواهد داشت و به حدود ۱.۵ میلیارد دلار می‌رسد.

 

شمیگال در کانال تلگرامی خود نوشت: در پیش‌نویس بودجه دولتی سال ۲۰۲۴، هزینه تهیه و تولید تجهیزات دفاعی را هفت برابر کردیم و به ۵۵.۸ میلیارد دلار رساندیم.

 

نخست وزیر اوکراین همچنین در مورد راه اندازی تعدادی از پروژه‌های هواپیماهای بدون سرنشین در سال جاری ۲۰۲۳ صحبت کرد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار